2010-07-10
 16:31:41

Saker som jag gillar

Just nu är det mycket vitt hemma hos mig, vita möbler, grå soffa. Försöker sakta men säkert piffa upp med färger i form av textilier som kuddar och gardiner. Det är det absolut billigaste sättet till förnyelse ( om man inte hittar något spännande på loppis då)

En stil som alltid legat nära hjärtat men som jag aldrig följt hela linan på av någon outgrundlig anledning är den afrika/indiska ni vet mörkt trä med snirkliga fomer osv

Vikväggar är också något jag alltid gillat men inte den perfekta placeringen eller hur den ska gå ihop med övrig inredning, så jag har hittat en vit vikvägg med maroccanska influenser. Perfekt!



Inreda.com


Såg denna underbart söta lilla lykta på Indiska som kommer passa när mörkret faller.



2010-07-09
 13:59:08

Vad händer

Just nu är jag så slö av solen så det händer inte så mycket här hos mig, På onsdag nästa vecka drar jag till Irland så jag ska väl börja tänka på tvätt och packning så smått.





2010-07-07
 11:15:38

Have a little faith

Kom på att jag har dille på bokstäver och texter












2010-07-06
 14:50:05

Dagens Shopping

Har varit ute på en liten shoppingrunda, detta är resultatet:


Kudde 69:- från Eurostore




Två designade brandvarnare som hängs på lampsladden, 50% rabatt. Två dekorstenar 50% rabatt. Allt från Mio



2010-07-06
 10:59:59

Zorbing

När jag fyllde år fick jag Zorbing för två, så fick jag höra att leverantörern bestämt sig att flytta aktiviteten från Sthlm. Hoppas jag hinner göra innan. Nån som har provat? Verkar sinnesjukt...


2010-07-05
 18:05:04

Mitt bästa bär

Har varit hemma hos mina föräldrar och skrotat i deras trädgård, tagit lite bilder för att bekanta mig med kameran. Idag har det varit välidgt varmt som då tyvärr inte spenderades vid stranden.


Jo som rubriken lyder så tycker ajg att smultron är det smarrigaste bäret, viklen tur att jag hann först med att plocka dem..

Mums





2010-07-05
 11:06:51

På jakt efter bokhylla

Och bokstavligen har jag hittat den! Denna helt underbara "Bokhylla" finns på coolstuff.se Tycker det är så läckert när man får känslan av att det hänger i luften. Jag tror jag ska satsa på kvinnan i rosa eller vitt.






2010-07-04
 14:44:57

Trött, sliten och väderbiten

Sa alltid min mormor och det är exakt så jag känner mig, igår blev det en härlig tripp till en gömd pärla till badplats. Efter några mysiga timmar med härligt sällskap så åkte vi hem och gjorde oss iordning för en tur till stan.

Blev rätt så sent då jag råkade somna på bussen och vaknade på ändhållplats!! Men jag fick åka med tillbaka till bussgaraget då min hållplats ligger på vägen dit.

Nu ska jag vila för att sedan åka och dricka kaffe hos en vän.




2010-07-03
 10:06:55

Nu blir det stranden

Idag skulle det bli rekordvärme vad är inte bättre att åka till sjön. Senare ikväll blir det en sväng till stan, får dock se om jag inte bränt mig, får se till att smörja in mig helt enkelt.



källa




2010-07-02
 21:14:05

Ute på promenad

Jag har varit ute och promenerat i det härliga vädret, imorgon blir det definitivt stranden eller någon klippa. Jag bor i en kommun med många vattenhål så någon plats där man är något så när ensam ska uppsökas.

Godkväll säger jag och min lilla (rätt så gammal och tjock) katt.




2010-07-02
 12:06:34

Nästa inköp?

Denna underbara strandmadrass finns hos inreda.com. Underbar att ligga på en sån solig dag som denna. Ska nog klicka hem denna snarast







2010-07-02
 09:33:40

Balkongkrukan

Jag ska snart gå ut i solen och trotsa min nästäppa. Jag tycker nämligen att det är jobbigt att vistas i solen när man är förkyld, kanske rent av inte är så bra för tillfrisknandet har jag hört. Nog om det.

Jag vill tipsa om en balkongkuka istället för balkonglådorna som i vanliga fall är rätt så tråkiga. Jag har köpt dessa på ROOM och de hade lite blandade färger. Följer även med krokar så man kan hänga dem på väggen.



Balkongkruka från ROOM, ett mycket trevligare alternativ än de vanliga balkonglådorna.



// Linda
2010-07-01
 20:28:48

Pallen Bekväm




Jag har sedan 14-års ålder alltid velat ha en egen inredningsbutik, så alla dessa år som gått leder små och rätt så krokiga stigar mot det målet.  Det är rätt mycket jobb men siktet är inställt på 3 år from nu ungefär. Jag håller på att lära mig alla möjliga begrepp om Affärsplaner och budgetar osv. Rena djungel kan man lugnt säga, men jag tror att ju mer jag har på benen desto bättre resultat.


Min inredningsstil varierar otroligt, precis när jag flyttade hemifrån så skulle allt vara blått, inkl porslin. Sen dess har min "trend" ändrats, kanske med åren eller med omvärldens syn på vad som är hett eller inne.

Min stil blandas med vita möbler från ikea mest för att jag är så ombytlig. Jag ÄLSKAR även att göra om exempelvis IKEA möbler till min egen stil, kanske därför jag hellre lägger en billigare slant på grunden och gör den till min egen stil istället.

Jag kan börja med att lägga ut en bild på en pall (Bekväm IKEA) som jag tapetserat med en snygg tapet från rusta. Som jag först målat vit sen spraylimat ytan så tapeten fäster.








// Linda

2010-07-01
 16:56:16

En början på något spännande?

Jag har redan en väldigt gammal blogg som inte används längre, jag har aldrig haft någon tanke bakom om vad jag den egentligen skulle handla om, jag trodde att det skulle ge sig med tiden.

Tiden har gått men jag vill hellre börja om från början med ny inriktning.

Tanken med denna blogg är att blanda mitt intresse för design, inredning och mitt nyvunna intresse foto. Jag hoppas kunna dela med mig av mina små tips och ideér för hur man med små medel kan förändra sitt hem.






2010-07-01
 16:47:57

Välkommen till min nya blogg!