2010-10-19
 16:45:14

Egen tavla

Tänkte visa en tavla jag gjort, ursäkta kvaliteten på bilderna men lyckades inte ta så snygga bilder då jag ville visa tavlan när lamporna var tända men då var det tvunget att vara mörkt, så jag visar även en med blixt så hela tavlan syns.

Egen designad tavla





Vad behövs?
  • En frigolitbit från ett byggvaruhus(storleken är valfri men jag skulle använda en rätt så tjock så lamporna inte buktar ut på baksidan)
  • En ljusslinga som måste vara LED (kan ej sätta fyr på material) I mitt fall på Biltema
  • Ett snyggt tyg som täcker framsidan men även som räcker till att vika snyggt på baksidan. Mitt kommer ifrån Ikea.
  • El-tjep (då den måste tåla värme) Finns lite varstans.

Då jag har valde ett tyg med grenar så försökte jag pricka in lamporna så "kvistarna" lyses upp, men man kan ju sätta lamporna på vilket sätt man vill beroende på tyg, tycke och smak.

Jag valde att först sätta på tyget genom att passa in det motivet man vill visa på tyget, och sedan tejpa fast tyget på baksidan, för att fixa hörnen på ett snyggt sätt så gjorde jag som när man slår in paket för att få snygga hörn.

Tryck igenom lamporna så lamporna går igenom frigoliten, ett tips är att låta slingan vara tänd så ser man hur de hamnar, om lampan skulle hamna fel är det bara att pröva igen. När lamporna sitter där man vill så säkra lamporna med tejp så underlaget blir platt.


Lycka till





Egen design / 0 kommentarer



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: